17 June 2024
mun. Chișinău

Geanta mamei și bebelușului pentru maternitate este gata făcută de „MamaBox” (P)

Pregătirea bagajului pentru maternitate nu este doar un simbol, un proiect de suflet și o bucurie, ci și o provocare pentru fiecare gravidă. Această activitate este una dintre cele care prevestește că sarcina a intrat pe ultima sută de metri. Viitoarea mămică trebuie să fie pregătită din timp, ca nu cumva să fie luată prin surprindere de clipa cea mare. Întrucât timpul trece foarte repede, femeile, mai ales cele care muncesc pe rupte până aproape să nască, sunt panicate că nu vor reuși să le facă pe toate. „MamaBox” vine însă în ajutor și pune la dispoziție o serie de produse necesare pentru toate cele 3-4 zile de internare în maternitate pentru viitoarea mămică, bebeluș, dar și pentru tătic. Prețurile sunt pentru toate gusturile și buzunarele.  

Așadar, la „MamaBox” găsiți trei seturi de genți: „Basic”, „Comfort”, „Premium” și „Pappa Pack” destinat pentru tătici.

În geanta „Basic” veți găsi 23 de obiecte atât pentru mamă, cât și pentru nou-născut. Prețul acesteia este 999 de lei.

Ceva mai mare este geanta „Comfort”. Aceasta conține 36 de obiecte și costă 1499 de lei.

În geanta Premium găsiți 51 de produse. Multe dintre acestea pot fi folosite atât la maternitate, cât și acasă.

Iar în geanta „Pappa Pack”, al cărei preț este de 149 de lei, sunt șapte produse exclusiv pentru tăticii care vor să fie alături de partenerele lor în toate transformările emoționale prin care trec. Printre aceste produse se numără și câteva ciocolate, pentru a le oferi tăticilor energie, întrucât travaliul soției poate fi unul de durată.

Toate produsele incluse în geanta pentru maternitate sunt de calitate, recomandate de ginecologi, pediatri și mame cu experiență. Acestea pot fi urmărite pe site-ul mamabox.md. Viitoarele mămici, care doresc să completeze geanta cu anumite produse, au această posibilitate adăugând denumirea obiectelor în magazinul „MamaBox” de pe site. Doar că prețul ar putea fi un pic mai mare.

Gențile sunt confecționate din material textil impermeabil și cusute de către un creator din Moldova. Dimensiunea acestora este de 48x32x19 cm și sunt disponibile într-o gamă variată de culori. Acestea pot fi cumpărate atât împreună cu produsele necesare, cât și separat. Prețul unei genți este de 449 de lei. De asemenea, puteți opta și pentru trusă al cărei cost este de 69 de lei.

Livrarea bagajului gravidei pentru spital este efectuată în fiecare zi, indiferent de zilele de weekend sau de sărbătoare, atât în țară, cât și peste hotare.

Ideea de face bagaje pentru maternitate îi aparține unei mămici din țara noastră, care activează în domeniul medicinei. Femeia ne-a mărturisit că: „Lucram foarte mult când eram însărcinată. Îmi era din ce în ce mai greu să umblu prin magazine, în căutarea tuturor lucrurilor necesare pentru puiul meu. În plus, timpul era din ce în ce mai prețios. Așa că m-am gândit că ar fi bine să le ajut pe viitoarele mămici, astfel încât să scape de grija bagajului pentru maternitate”.

Multe mămici s-au arătat interesate de oferta „MamaBox”. Cele mai multe locuiesc în afara țării. Printre acestea este și Ilga Florea, care s-a mutat în Irlanda.

Foto: Ilga Florea

Am optat pentru setulMamaBox Premium”. M-am bucurat enorm când am aflat că în țara noastră poți apela la astfel de servicii. În țările Uniunii Europene găsești așa ceva, dar unele dintre produse se deosebesc față de ale noastre. Copilul meu urma să ajungă pe lume în decembrie, în plin sezon de gripă și viroze. Nu am vrut să umblu prin magazine și farmacii în această perioadă riscantă pentru sănătatea mea și a copilului. Datorită „MamaBox” am reușit să-mi aleg toate produsele necesare pentru maternitate. În geantă am găsit produse la care nici nu m-am gândit că aș avea nevoie de ele, mai ales că sunt la prima sarcină și nu am experiență. În plus, unele dintre acestea nici nu le-am găsit în Irlanda. Cât despre geantă, aceasta este un accesoriu, un bonus care mi-a prins bine și după ce am născut”, ne-a mărturisit Ilga Florea.

În cazul în care sunteți interesat de oferta „MamaBox” puteți accesa site-ul pentru a afla alte detalii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *