22 June 2024
mun. Chișinău

O minoră cu gânduri suicidale a încercat să sară de la balconul unui spital din Capitală

podrostok-zakat-grust-2513O minoră de 14 ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce ar fi încercat să se sinucidă din cauza neînțelegerilor cu mama sa. Fata a fost transportată la Institutul Mamei și Copilului luni, în jurul orei 15:00, fiind internată în Secția Reanimare cu intoxicație acută, halucinații și tulburări de conștiință.

Potrivit medicilor de gardă, devierile comportamentale ale minorei s-au manifestat și în cursul nopții. După o nouă ceartă cu maică-sa, care a venit să o viziteze la spital, fata a devenit agresivă, a sărit la bătaie la doctori, iar pe unul chiar la rănit, după ce l-a mușcat de mână.

Mai mult, minora a încercat să se arunce peste geamul spitalului, fiind oprită în cele din urmă de personalul medical. Informația a fost confirmată și de polițiști, care au venit la fața locului. În prezent, starea de sănătate a fetei s-a îmbunătățit, urmând să fie transferată în Secția de Neurologie.

Medicii au mai spus că fata nu merge la școală și nu este pentru prima data când încearcă să-și pună capăt zilelor. Ea mai are doi frați, amândoi având tați diferiți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *