22 June 2024
mun. Chișinău

Băutura-miracol. Ieftină și sănătoasă

Băutura-miracol. Ieftină și sănătoasăSucul proaspăt de mere, morcov și sfeclă roșie aduce beneficii miraculoase organismului. Această combinație îți oferă o doză enormă de sănătate. Istoria acestei băuturi vine de la medicii chinezi, care au folosit-o ca tratament împotriva cancerului pulmonar. Folosit timp de trei luni, acest suc a avut efecte incredibile și a fost numit ”băutura-miracol”.

Doar un pahar cu această băutură, consumată dimineața pe stomacul gol, reprezintă un cocktail de energie, antioxidanți, nutrienți și enzime. Perfect este ca sucul să fie preparat acasă, din produse autohtone, fără îndulcitori sau alte adaosuri, care îi fură proprietățile extraordinare. Așadar, tot ce aveți nevoie sunt trei-patru morcovi, o sfeclă roșie, unu-două mere. ATENȚIE însă toate ingredientele, inclusiv coaja, trebuie puse în storcător, pentru că și aceasta are proprietăți deosebite. Încă un lucru extrem de IMPORTANT: odată stors, sucul trebuie consumat imediat, pentru că în câteva minute nutrienții încep să se oxideze.

Acesta va aduce necesarul de vitamine și minerale pentru întreaga zi. Pe termen lung, băutura contribuie la păstrarea sănătății organelor, în special a ficatului și rinichilor. Este o mare speranță pentru bolnavii de cancer, pentru că inhibă înmulțirea celulelor canceroase. Menține inima sănătoasă și ajută foarte mult sistemul circulator. Este foarte bun pentru curățarea acneii și previne apariția ridurilor. Sucul protejează stomacul de ulcer și reduce riscul constipației. Este extraordinar și pentru sănătatea minții, pentru că ajută la memorie și oferă multă energie. De asemenea, băutura este bună pentru vedere, în special pentru cei care stau ore în șir în fața calculatorului. Este foarte bun și pentru femeile care suferă de dureri menstruale, ajutând la reducerea crampelor. Poate contribui și la ameliorarea febrei musculare. Și nu în ultimul rând poate fi de mare folos celor care vor să slăbească, pentru că este bogat în fibre și oferă foarte multă energie într-o cantitate mică de calorii.

Fiecare ingredient în parte conține numeroase elemente importante:

MORCOVUL:

beta-caroten și alfa caroten – protejează organismul și previn îmbătrânirea celulelor, se transformă în vitamina A;

vitaminele C, K, B1, B2, B3, B6, E;

potasiu, calciu și magneziu.

SFECLA ROȘIE:

betanină – proprietăți antioxidante și antiinflamatorii extraordinare, detoxifiere, regenarea celulelor;

vitaminele A, C, câteva din complexul B;

potasiu, fier, magneziu;

MĂR:

pectină – elimină toxinele din organism;

vitaminele A, complexul B, C, E, K;

acid folic, zinc, magneziu, fier și calciu.

Sursa: humannhealth.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *