17 June 2024
mun. Chișinău

Traumeel S a reapărut în farmacii (P)

Mulți dintre noi ne alegem cu traumatisme, îndeosebi cu leziuni în urma activităților casnice, cauzate de lovituri, luxații, entorse, leziuni ale țesuturilor moi, contuzii etc. Tuturor ni se poate întâmpla asta. Îmbucurător este faptul că există Traumeel S – unguentul pentru uz extern cu acțiune calmantă, antiinflamatoare și analgezică, care poate fi administrat atât de adulți, cât și de femeile însărcinate și copii, chiar din prima zi de viață. În sfârșit, preparatul a reapărut în toate farmaciile din țara noastră. De asemenea, Traumeel S poate fi găsit sub formă de fiole. 

Traumeel S este util și în tratamentul complex al durerilor și inflamațiilor cauzate de alte leziuni cum ar fi cele sportive, accidente, vânătăi, hematoame, fracturi ale oaselor, procese inflamatorii și degenerative în diverse organe și țesuturi precum parodontita, gingivita, parodontoza, steoartrita de șold, de genunchi și a articulațiilor mici etc.

Unguentul este un medicament homeopatic. Crema are în compoziție 14 ingrediente naturale de origine minerală și vegetală în doze foarte mici. Toate acestea contribuie la ameliorarea durerilor, reducerea inflamației și la accelerarea procesului de vindecare.

Traumeel S se aplică pe zona afectată, prin masare sau sub bandaj, în strat subțire, de 2-3 ori pe zi. În cazul durerilor acute, crema poate fi aplicată de 5-6 ori pe zi. Durata curei de tratament este 2-4 săptămâni.

Un mare avantaj al acestui medicament este că nu creează dependență, fapt ce îl face eficient și sigur pentru tratamentul pe termen lung. În plus, Traumeel S este tolerat de organism și nu are interacțiuni cunoscute cu alte medicamente. Reacții adverse practic nu are: acestea ar putea apărea în cazuri extrem de rare sub formă de alergie.

Preparatul ar trebui să fie de nelipsit din trusa medicală pe care o aveți în casă.

Atenție însă! Traumeel S, ca și alt medicament, nu trebuie lăsat la îndemâna copiilor. De asemenea, evitați contactul cu ochii, mucoase, plăgi deschise sau piele lezată. În caz contrar, adresați-vă medicului.

Traumeel S este produs de către compania farmaceutică germană „Heel”, care se bucură de încrederea medicilor și pacienților de mai bine de 80 de ani, datorită produselor de înaltă calitate, sigure și la prețuri accesibile. Medicamentele produse de compania „Heel” pot fi găsite pe piața din Moldova deja de 11 ani.

Traumeel S a dispărut de pe piața din Moldova acum un an și jumătate, din cauza unor proceduri obișnuite de reînregistrare la Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

Pentru a afla mai multe detalii despre acest medicament accesați următoarele link-uri: https://www.facebook.com/heel.md/ sau site-ul Agenției Medicamentului și Dispozitivelor Medicale http://nomenclator.amed.md/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *