23 July 2024
mun. Chișinău

Vrei buze mai mari și senzuale? Apelează la propria grăsime! (P)

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea își pierde din capacitatea de a se menține hidratată și fermă. Fața, gâtul, mâinile sau fesele nu mai au elasticitatea și rotunjimile de altădată. Țesuturile de sub piele, care asigură aspectul rotund și tineresc, încep să cedeze, lăsând deseori riduri în urma zâmbetului, râsului, mestecatului, strâmbăturilor sau altor mișcări faciale. Calitatea tenului mai este afectată și de poluare, razele ultraviolete, alcool, fumat și alte vicii. Orice ai face nu ai cum să te ferești de toate impuritățile, dar mai ales să stopezi procesul natural de îmbătrânire. Poți însă atenua efectele acestei acțiuni, învățându-te să te îngrijești la orice vârstă, să respecți un stil de viață sănătos și să folosești produse cosmetice potrivite. Printre soluții se numără și substanțele injectabile cu umplutură, cum ar fi colagenul, acidul hialuronic, botoxul etc. O metodă pentru a ascunde anii de pe fața ta este injectarea cu propria grăsime! Să începem cu buzele.

Metoda injectării cu grăsime proprie este eficientă și de durată!

Implantul de grăsime proprie are cele mai multe avantaje. Printre acestea se numără faptul că este foarte bine tolerat de organism și nu provoacă reacții alergice. După augmentare, buzele capătă un aspect mai plin, mai senzual și un contur frumos. Efectele injectării cu propria grăsime se mențin până la câțiva ani, spre deosebire de celelalte materiale de umplutură ale căror efect durează până la câteva luni, deoarece sunt absorbite de organism. În plus, acestea nu sunt suficiente pentru a remedia suprafețele cu riduri multiple formate uneori în jurul gurii. De asemenea, substanțele injectabile pot declanșa inflamații locale, care dau naștere unor noduli inestetici.

Unde poate fi efectuată intervenția?

Procedura poate fi realizată la mai multe clinici, în special din străinătate. Întrucât întinerirea facială este un tratament individualizat, este bine să apelați la cei mai buni specialiști. Medicul tău te va ajuta să selectezi tratamentul care corespunde cel mai bine obiectivelor, anatomiei și stilului tău de viață. Unii dintre doctorii care îți pot da cele mai bune sfaturi pot fi găsiți la LIV Hospital din Istanbul, Turcia. LIV Hospital este un concept nou, care îmbină cu succes medicina modernă cu grija pentru pacienți.

În ce constă procedura?

Foto: Ümran İleri

Doctorul Ümran İleri de la LIV Hospital Turcia a menționat pentru emedicina.md că grăsimea este prelevată din abdomen, cu ajutorul unei seringi speciale. Procedura de prelevare de grăsime se face cu sedoanalgezie, iar cea de injectare în buze – cu anestezie locală. Metoda nu este una dureroasă! Întrucât procedura este una rapidă, internarea se face doar pentru câteva ore.

Cine poate apela la această metodă?

Medicii recomandă această procedură tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească aspectul estetic al feței, care au o malformație congenitală și care au suferit un traumatism.

Cât costă procedura?

Augmentarea buzelor cu propria grăsime, care este cea mai inofensivă, este puțin costisitoare și cu un rezultat foarte bun. Prețul pentru această procedură variază în funcție de complexitate și rezultatul dorit de pacient. Toate detaliile le puteți afla la acest număr de telefon: + 373 68444484, Doina Sirikci.

Recuperarea după transferul de grăsime

După această procedură, poți constata un disconfort minor, de aceea este recomandată aplicarea de gheață pentru 15 minute. De asemenea, este indicată evitarea folosirii produselor cosmetice timp de 2-3 zile. Uneori, după mărirea buzelor cu grăsime proprie, este posibilă apariția unor discrete vânătăi la nivelul buzelor și o ușoară hipersensibilitate locală. Toate acestea dispar în câteva zile, iar rezultatul este unul deosebit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *