14 July 2024
mun. Chișinău

Verifică-ți starea sănătății acasă, datorită ”Invitro Diagnostics” (P)

IVD-startDeplasarea la spital poate fi un adevărat calvar, chiar dacă este vorba doar despre recolectarea unor probe pentru analize. Cu toții știm cum e să înduri ore în șir la cozi interminabile. Cel mai greu le este, bineînțeles, femeilor însărcinate, mamelor cu micuții în brațe sau persoanelor cu nevoi speciale. La asta se mai adaugă drumul parcurs în transportul public, care deseori este o cursă cu obstacole. După asta, trebuie să mai faceți un drum pentru a vă lua rezultatele investigațiilor medicale. Ei bine, laboratorul ”Invitro Diagnostics” rezolvă aceste probleme în doi timpi și trei mișcări, oferindu-vă posibilitatea să vă verificați starea sănătății în condiții de confort maxim, stând acasă. Instituția asigură un serviciu de recoltare a analizelor medicale la domiciliu, aceasta fiind o soluție care vă permite să faceți economie de timp și bani pentru transport și vă scutește nervii.

Totul este extrem de simplu și comod. Pacientul poate solicita serviciul prin telefon, cu o zi înainte. Viorica Storoj, registrator-casier la ”Invitro Diagnostics” explică: ”Înregistrăm datele pacientului, adresa, ziua în care trebuie să mergem la domiciliu, ora și, desigur, tipul analizelor care vor fi colectate. Serviciul este disponibil pentru orice tip de analize, care pot fi colectate în container, de exemplu sânge sau urină.”

Untitled_Panorama2Apoi, reprezentanții laboratorului pregătesc tot setul de acte necesare și se deplasează la domiciliul solicitantului, pentru a efectua analizele recomandate de medic sau cerute de pacient. Costurile pentru aceste servicii pot fi plătite atât în numerar, cât și prin intermediul cardului bancar. Rezultatele analizelor sunt gata în cel mai scurt timp posibil, fie în câteva ore, fie a doua zi, durata depinde de analizele medicale recoltate. Acestea sunt trimise pe poșta electronică sau prin intermediul cabinetului personal al pacientului, de pe site-ul laboratorului invitro.md.

Este un serviciu foarte util pentru femeile însărcinate sau mămici. Irina Stețco este în așteptarea unui bebeluș și a beneficiat iarna trecută de serviciul colectării analizelor la domiciliu. Viitoarea mamă spune că: ”A fost o experiență plăcută, medicul care a venit acasă este competent. A fost foarte bine, deoarece femeilor însărcinate le este dificil să meargă la spital, unde sunt cozi mari, iar iarna sunt și viroze. A fost foarte comod. Rezultatele le-am primit în aceeași zi, prin poșta electronică”.

Test-tube”Invitro Diagnostics” vine și în ajutorul bătrânilor, mai ales a celor care nu au puteri să se deplaseze prea mult. Olga Cojocaru, o locuitoare a orașului Chișinău, a mărturisit pentru emedicina.md că: ”Este un serviciu foarte bun, mi se pare de ajutor. Nici nu știam că există, dar neapărat voi apela. Îngrijesc de mama, care are 83 de ani, și este foarte greu să mergem la spital pentru analize, pentru că abia se ține pe picioare, se plânge că are dureri și îi este foarte greu să reziste în troleibuz”.

De asemenea, oferta laboratorului este utilă pentru persoanele cu nevoi speciale sau bolnavilor țintuiți la pat, dar și pentru oamenii ocupați, care nu au timp să meargă regulat la medic.

Reprezentații ”Invitro Diagnostics” susțin că la acest serviciu apelează și familiile, care vor să afle într-un timp scurt care este starea de sănătate a tuturor membrilor.

”Invitro Diagnostics” este un laborator medical dotat cu cele mai noi tehnologii, care garantează obținerea unor rezultate sigure și în timp util.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *